RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reals supertrio avgjorde

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/SCANPIX
Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy, David Beckham og Raul senket Bayern München tirsdag.

Real Madrid - Bayern München 3-2: Trioen avgjorde Champions League-oppgjøret på Santiago Bernabeu i løpet av 24 minutter i førsteomgang. Raul scoret to, van Nistelrooy scoret ett og hadde én målgivende, mens klubbens avtroppende høyreflanke, Beckham, hadde to assists.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE

Raul åpnet ballet etter ti minutter. Etter glimrende gjennomspill av van Nistelrooy sendte han ballen i nærmeste stolpe og inn. Lucio utlignet for gjestene snaue kvarteret senere, men Raul svarte umiddelbart. Denne gangen var det Beckham som var arkitekten med en velplassert corner.

I det 34. minutt var det den tidligere Manchester United-duoen som ble matchvinnere. Beckham sto for innlegget, van Nistelrooy tuppet ballen i mål fra fire meters hold.

De siste fem minuttene av kampen ble det igjen litt spenning da Mark van Bommel reduserte til 2-3, etter at Real hadde falt bakpå. Det spanske hovedstadslaget klarte dog å stå løpet ut, men Bayern kan nok sies å ha det beste utgangspunktet foran returoppgjøret i Tyskland.

- Det blir scoret mange mål mot oss på Bernabeu, og det var den psykologiske faktoren som spilte inn i andreomgang, forklarer Real-trener Fabio Capello.

- Vi var klart det beste laget i førsteomgang, men de presset oss veldig mye i andreomgang, og vi slet, sier Capello som mener frykt hos Real Madrid-spillerne er årsaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere