RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redder Brasil alene

Robinho redder Brasil på egen hånd.

Regjerende mester i Copa America, Brasil, slo Ecuador 1-0 natt til torsdag, og er klare for kvartfinalen av turneringen. Robinho ble nok en gang matchvinner for brassene etter at han nettet på straffe. Han sørget selv for å bli felt innenfor 16-meteren, på særdeles teatralsk vis skal vi tro Reuters, men dommeren blåste like fullt.

Det var Real Madrid-spillerens fjerde scoring i turneringen, etter at han besørget alle tre da Brasil slo Chile tidligere. De to lagene møtes igjen i kvartfinalen.

- Det er veldig vanskelig for Brasil, fordi andre lag tetter igjen bakover når de møter oss, sa Brasils trener Dunga etter kampen.

Chile er altså videre etter at det ble 0-0 mot Mexico. Det resultatet betyr at verken USA eller Colombia, som har tapt sine to første kamper, vil være i stand til å gå videre. De møtes torsdag kveld.

Det eneste spenningsmomentet som gjenstår i gruppespillet, er hvem som vinner gruppe C. Både Paraguay og Argentina har seks poeng etter sine to første kamper, og møtes torsdag kveld. Paraguay trenger bare uavgjort for å vinne gruppen og for å få en presumptivt lettere motstander i sin kvartfinale.

Vinneren av gruppe C møter Peru søndag, mens taperlaget må ut mot Mexico.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere