RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reddet FFK på overtid av overtiden

Foto: Lise Åserud/Scanpix
«Slaget om Østfold» ble avgjort i løpet av sluttminuttene.

FREDRIKSTAD - SARPSBORG 1-1:

87 minutter var spilt av nabooppgjøret mellom Fredrikstad og Sarpsborg 08,og det sto målløst. Men så smalt det skikkelig.

Et raskt frispark fra gjestene endte framme hos Michael Trulsen. Den tidligere FFK-spilleren plasserte ballen forbi Jon Masalin.

- Det var fantastisk å komme inn og score mot Fredrikstad igjen. Fredrikstad hadde god kontroll på kampen når jeg kom på, så det var en sterk prestasjon av laget, sier Trulsen til NRK.

Like før scoringen kunne imidlertid svenske Mathias Andersson ha gitt hjemmelaget ledelsen, da han ble spilt alene igjennom med keeper, men i duell med Magnus Hjulstad misset ham.

Det så heller ikke spesielt lyst ut for Fredrikstad da Celso Borges pådro seg sitt andre gule kort for kvelden rett før slutt, og måtte forlate banen. Mye tydet på full pott til Sarpsborg.

Men på overtid av overtiden dukket Fernando Wallace Perreira opp. Et hjørnespark fra Alex Valencia havnet på hodet til brasilianeren, og headingen fant veien til nettmaskene.

Dette holdt til at FFK unngikk nok et tap for Østfold-rivalen. Mot slutten av forrige sesong var det nettopp Sarpsborg 08 som sørget for at gutta fra plankebyen rykket ned fra eliteserien.

- Jeg er fornøyd med at vi kommer tilbake og utligner med en mann mindre, men ikke fornøyd med uavgjort, sier Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune til statskanalen etter kampslutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere