RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Reddet Maradonas VM-drøm

Sist oppdatert:
Martin Palermo avgjorde på overtid.

ARGENTINA - PERU 2-1:

Den argentinske spissen Martin Palermo har den siste uken gjort seg bemerket med å heade ballen i mål fra rundt 40 meters hold. Men lørdag kveld gjorde han noe som trolig blir satt ennå større pris på i den fotballgale nasjonen. Han sørget nemlig for at Argentina fikk med seg tre livsviktige poeng i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Diego Maradonas gutter er dermed oppe på en 4.-plass i gruppen, og den tidligere toppspilleren har dermed skaffet seg noen dagers pusterom, etter at han har vært under massiv kritikk den siste tiden. Med andre ord, så er det fortsatt håp om at de hvite og blå kan komme seg til VM i Sør-Afrika i 2010.

Gonzalo Higuain sendte vertene i føringen tre minutter ut i andre omgang, men da Hernan Rengifo headet inn utligningen i det 90. minutt så det stygt ut.

Martin Palermo visste imidlertid råd, og hans mål på overtid sørget for at Argentina altså vant kampen i styrtregnet i Buenos Aires.

Natt til torsdag møter Argentina Uruguay på bortebane, og vinneren av den kampen sikrer trolig VM-plassen. Taper Argentina, kan de miste 5.-plassen til Ecuador.

Et lag som helt sikkert skal til VM er Chile. Laget vant 4-2 over Colombia lørdag, og er dermed klare for VM-sluttspillet. Fra før er Brasil og Paraguay klare for VM i 2010.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere