RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Redknapp: - Bale forlater ikke Tottenham

Sist oppdatert:
Gareths Bales tidligere sjef tror Tottenham-fansen kan slappe av.

- Gareth kommer ikke til å reise, han er lykkelig i Tottenham.

Ordene tilhører tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp, og klinger trolig godt i ørene til Tottenham-supporterne.

Det er i et intervju med engelske talkSPORT at QPR-manageren snakker om Gareth Bales fremtid.

- Lykkelig i Tottenham
Tottenhams stjernespiller Bale har blitt koblet til en rekke store klubber de siste årene, etter å ha imponert stort i Premier League. Denne sesongen stakk han av med en rekke priser som årets spiller og skal vi tro Redknapp er det kun to spillere i verden som er bedre enn waliseren for øyeblikket.

- Han er veldig lykkelig i Tottenham og jeg tror han kommer til å bli værende i klubben i minst en sesong til. Etter hvert kommer han til å føle at det er på tide å prøve seg i utlandet, i for eksempel i Barcelona eller i Real Madrid. Han er nemlig stand til å spille der, forteller QPR-manageren.

- Han er verdens tredje beste spiller, kun slått av Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, sier Redknapp.

Redknapp var Bales sjef i Tottenham da han var ansatt som klubbens manager fra 2008 til 2012, og bør med andre ord kjenne waliseren godt.

Champions League
Tottenham klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League i Andre Villas-Boas første sesong som Tottenham-manager.

Det skal være hovedårsaken til at flere hevder Bale ønsker å flytte på seg.

Redknapp tror likevel at Bale igjen vil få oppleve Champions League-spill med Tottenham om han er tålmodig.

- De har kjernen til et godt lag. Jan Vertonghen var en førsteklassespiller i fjor og jeg tror de kan klare en topp-fire-plassering neste sesong, men det kommer til å bli tøft, sier Redknapp.

- Chelsea og Manchester City kommer til å bli bedre, og Arsenal må bli bedre. De klarte å komme seg til Champions League i år, men det Arsenal-laget er ikke i nærheten av det de hadde for 10-15 år siden. Det er det svakeste Arsenal-laget på noen år, men likevel klarte de å komme seg til Champions League. Jeg tror ikke de vil klare det igjen neste år - de må forsterke laget i sommer, sier QPR-manageren.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere