*Nettavisen* Sport.

Redknapp: - Bale forlater ikke Tottenham

Foto: Getty Images / All Over Press

Gareths Bales tidligere sjef tror Tottenham-fansen kan slappe av.

06.06.13 12:09

- Gareth kommer ikke til å reise, han er lykkelig i Tottenham.

Ordene tilhører tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp, og klinger trolig godt i ørene til Tottenham-supporterne.

Det er i et intervju med engelske talkSPORT at QPR-manageren snakker om Gareth Bales fremtid.

- Lykkelig i Tottenham
Tottenhams stjernespiller Bale har blitt koblet til en rekke store klubber de siste årene, etter å ha imponert stort i Premier League. Denne sesongen stakk han av med en rekke priser som årets spiller og skal vi tro Redknapp er det kun to spillere i verden som er bedre enn waliseren for øyeblikket.

- Han er veldig lykkelig i Tottenham og jeg tror han kommer til å bli værende i klubben i minst en sesong til. Etter hvert kommer han til å føle at det er på tide å prøve seg i utlandet, i for eksempel i Barcelona eller i Real Madrid. Han er nemlig stand til å spille der, forteller QPR-manageren.

- Han er verdens tredje beste spiller, kun slått av Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, sier Redknapp.

Redknapp var Bales sjef i Tottenham da han var ansatt som klubbens manager fra 2008 til 2012, og bør med andre ord kjenne waliseren godt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Champions League
Tottenham klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League i Andre Villas-Boas første sesong som Tottenham-manager.

Det skal være hovedårsaken til at flere hevder Bale ønsker å flytte på seg.

Redknapp tror likevel at Bale igjen vil få oppleve Champions League-spill med Tottenham om han er tålmodig.

- De har kjernen til et godt lag. Jan Vertonghen var en førsteklassespiller i fjor og jeg tror de kan klare en topp-fire-plassering neste sesong, men det kommer til å bli tøft, sier Redknapp.

- Chelsea og Manchester City kommer til å bli bedre, og Arsenal må bli bedre. De klarte å komme seg til Champions League i år, men det Arsenal-laget er ikke i nærheten av det de hadde for 10-15 år siden. Det er det svakeste Arsenal-laget på noen år, men likevel klarte de å komme seg til Champions League. Jeg tror ikke de vil klare det igjen neste år - de må forsterke laget i sommer, sier QPR-manageren.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag