*Nettavisen* Sport.

Redknapp: - Nå er jeg optimistisk

Foto: Pa Photos

Operasjon «Redd QPR» har startet.

27.11.12 23:12

SUNDERLAND - QPR 0-0 :

Queens Park Rangers valgte nylig å sparke manager Mark Hughes, etter en fryktelig start på årets Premier League-sesong. Kun fire poeng på 13 kamper førte til at Harry Redknapp ble hentet inn som klubbens nye manager, og tirsdag kveld fikk han sin første test da Sunderland ventet på bortebane.

I en grå fotballkamp viste QPR tegn til bedring, men det endte til slutt med ett poeng og 0-0 mot Martin O'Neills menn. Dermed er QPR oppe i 14 kamper uten seier i Premier League.

Harry Redknapp var likevel rimelig fornøyd.

- Vi jobbet hardt og fortjente ett poeng. Vi forsvarte oss bra og nektet dem sjanser, og jeg er mer optimistisk nå enn jeg var på lørdag. Jeg så nok til at jeg tror vi kan klare oss, sier Redknapp ifølge BBC etter kampen.

Store sjanser
Selve kampen åpnet med et trykk fra bortelaget, som skapte flere brukbare muligheter. Nærmest scoring før hvilen kom Adel Taarabt, som fikk tre muligheter i løpet av 10 sekunder innenfor Sunderlands sekstenmeter, men ballen ble til slutt klarert.

Sunderland-spiss Steven Fletcher hadde også en stor sjanse til å score, men heller ikke han klarte å treffe nettmaskene. Lagene gikk derfor til pause på 0-0.

Redknapp ble tvunget til å gjøre et keeperbytte i pausen, og en småskadd Júlio César ble byttet ut til fordel for Robert Green.

Kanonredning
Og Green viste seg frem med en gang. I det 63. minutt vartet engelskmannen opp med en kanonredning på headingen fra Fletcher, en heading halve stadion trodde skulle suse i nettet.

Andre omgang var like kjedelig som den var målfattig, og kampen endte til slutt 0-0.

Trolig er Harry Redknapp fornøyd med det.

Det ble også spilt Premier League-kamp mellom Aston Villa og Reading mandag kveld, en kamp som lenge så ut til å ende målløs.

Christian Benteke ble imidlertid matchvinner i tirsdagens kamp mot Reading. Seieren var viktig for Villa som med tre poeng klatret over nedrykksstreken. Southampton og Reading har én kamp mindre spilt og kan med seier i sine kamper likevel gå forbi Villa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.