*Nettavisen* Sport.

Redknapp advarer spillerne

Foto: Reuters/Scanpix

Spurs-manageren hviler ikke på laurbærene til tross for en god start på sesongen.

24.11.11 19:59

Harry Redknapp er klokkeklar på at Tottenham må fortsette i samme spor for å ha mulighet til å kvalifisere seg til Champions League denne sesongen.

Etter mandagens 2-0-seier mot Aston Villa klatret laget opp på tredjeplass i Premier League etter åtte seiere på de ni siste kampene

Spurs fikk en svært tung start på sesongen og gikk på smeller både mot Manchester United og Manchester City. Etter møte med gigantene fra Manchester er det imidlertid kun Newcastle som har tatt poeng fra Redknapps menn.

Redknapp er ikke i tvil om at klubben må fortsette den gode trenden for å ha en mulighet til å kjempe om en plass blant de fire beste.

- Man ser på tabellen hvor jevnt det er. Det er lite som skiller oss fra Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester United og City. City har riktig nok dratt litt ifra, sier Redknapp til Sky Sports.

64-åringen setter likevel pris på den jobben hans spillere har gjort med å slå tilbake etter tap i de to første kampene.

- Det har vært en fantastisk rekke med resultater siden starten av september, innrømmer Spurs-sjefen.

Redknapp ser imidlertid at det ikke er rom for å gå flere kamper på rad uten å plukke trepoengere.

- Etter min mening må alle lag med mål om å havne topp fire opprettholde formen gjennom hele sesongen. Man må opp på så mye som to poeng i snitt per kamp, mener Redknapp.

Kommende helg håper Tottenham å fortsette seiersrekken når laget møter West Bromwich på bortebane.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag