RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp advart etter araber-spøk

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Les hva Tottenham-sjefen sa.

Tottenham-manager Harry Redknapp er en av storfavorittene til å overta jobben etter Fabio Capello som England-manager.

Nå skriver The Telegraph at Redknapp har havnet i trøbbel etter en lite gjennomtenkt spøk i et intervju med Radio Times.

Da intervjueren spurte om Redknapps syn på utenlandske eiere i Premier League, valgte den karismatiske manageren å prøve seg på en skrøne.

Spøkte med arabere
«Hvor finner de disse eierne? Jeg husker den første fyren de hentet inn i Portsmouth, han var fra Saudi-Arabia et sted. Han så ut som en som ble dratt inn fra en bod utenfor stadion, og som den eneste araberen som ikke hadde olje i hagen», sa Redknapp.

Tottenham-sjefen refererte trolig til den tidligere Portsmouth-investoren Sulaiman Al Fahim, og spøken skal ikke ha falt i god jord hos det engelske fotballforbundet.

Forbundet har ikke gitt en offentlig kommentar om spøken, men kilder The Telegraph har snakket med sier at han bør vokte sine ord bedre i fremtiden.

- Han er kjapp i kommentaren og har glimt i øyet, men det er annerledes om han er England-manager. Da kreves en helt annen etikette og oppførsel, sier kilden til The Telegraph.

- Kan ikke si slike ting
En annen kilde har advart Redknapp om at slike kommentaren kan bli trukket frem i fremtiden, hvis Redknapp skulle ende opp med å få England-jobben.

- Harry er ikke en rasist, og har alltid hatt mørkhudede spillere på sine lag. Men han kommer alltid til å være klumsete i det han sier, og han kan ikke si slike ting som England-manager, sier kilden.

Redknapp har ikke kommentert spøken i etterkant, og trolig er Tottenham-sjefen mer bekymret for formen til sitt eget lag. Tottenham står med tre strake tap i Premier League, og rivalene Arsenal er kun ett poeng bak hvittrøyene på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere