*Nettavisen* Sport.

Redknapp digger Keane

Foto: Reuters/Scanpix

Tottenham-manageren skryter av Liverpool-floppen.

26.01.09 22:14

Tottenham-manager Harry Redknapp har tydelig en forkjærlighet for spillere med en fortid i londonklubben. Først hentet han Jermaine Defoe tilbake fra Portsmouth, og mandag ble det klart at også Pascal Chimbonda returnerer til White Hart Lane.

Som om dette ikke var nok, virker det som den rutinerte manageren også kunne tenke seg å hente Robbie Keane tilbake til Tottenham. Redknapp legger i hvert fall ikke skjul på at han er en beundrer av iren.

- Jeg kan ikke sitte her å si at jeg ikke kunne tenkt meg Robbie Keane på laget mitt, det hadde i så fall vært løgn. Men han er Liverpools spiller, så det er nok ikke mulig, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Og legger til:

- Jeg har stor sans for Robbie både som spiller og person. Jeg synes han er fantastisk.

Keanes framtid i Liverpool er imidlertid svært usikker. Til søndagens FA-cupoppgjør mot erkerival Everton var ikke spissen en gang og finne på benken. Vrakingen skal ha falt 28-åringen tungt for hjertet, og han skal ha stormet vekk da han fikk beskjeden.

Den tidligere Inter-spilleren ble nok heller ikke særlig beroliget av Liverpool-manager Rafa Benitez' forklaring på hvorfor han ble vraket mot Everton.

- Ngog scoret to ganger for reservene i forrige match, så han var et godt alternativ. Og vi har også Ryan Babel og Lucas, som kan spille på topp, så vi hadde god dekning, sa Benitez til Sentanta Sport.

Robbie Keane ble hentet fra Tottenham til Liverpool sommeren 2008 for nærmere 200 millioner kroner. Men så langt har spissen bare scoret 7 mål på 27 førstelagskamper for rødtrøyene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.