*Nettavisen* Sport.

Redknapp forsvarer James

Foto: AP Photo/Graham Hughes (Scanpix)

Portsmouth-manager Harry Redknapp nekter å gi sisteskanse David James skylden for lørdagens tap mot Bolton.

30.12.06 20:55

Bolton - Portsmouth 3-2:

David James hadde ingen god dag på jobben da Portsmouth tapte 2-3 mot Bolton lørdag. Den tidligere Liverpool-keeperen må ta sin del av skylda for to av Boltons mål, men manager Harry Redknapp skryter likevel av veteranen.

- Fantastisk
- David James har vært fantastisk for meg. Vi har hatt en utrolig sesong, og hadde ikke vært der vi er uten ham, sier Redknapp til BBC.

Portsmouth tok ledelsen ved Matthew Taylor i det andre minutt, men Bolton snudde kampen etter scoringer av Abdoulaye Diagne-Faye og Ivan Campo. Nicolas Anelka gjorde 3-1 og punkterte kampen. Andy Coles flotte nettkjenning like før slutt ble aldri noe mer enn et trøstemål.

- Vi er på trygg grunn nå, og kan begynne planleggingen for vårsesongen, det er helt fantastisk. Jeg var bekymret på 0-1, og det så ut til å bli en vanskelig kamp, sier Bolton-sjef Sam Allardyce.

Tre strake
Bolton har vunnet tre av tre kamper i den harde perioden rundt jul.

- Vi skal være veldig fornøyde med denne seieren. Vi viser karakter og hva vi evner. Tre seierer over jula kommer som et resultat av spillernes gode fysiske form, sier Allardyce.

Bolton er Englands tredje beste lag med 39 poeng på 21 kamper. Portsmouth har falt litt tilbake, og er nummer seks med 35 poeng på 21 oppgjør.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.