*Nettavisen* Sport.

Redknapp: Ikke noe nytt om Modric

Foto: IAN KINGTON (Afp)

Tottenham-sjefen tror han får beholde superstjernen denne sesongen.

17.08.11 18:34

Harry Redknapp har gjentatte ganger denne sesongen vært nødt til å svare på spørsmål om fremtiden til en av klubben største stjerner, nemlig Luka Modric.

Kroaten er blitt linket til Chelsea, og Tottenham skal ha avslått flere bud fra London-naboen på midtbanespilleren.

- Ikke noe nytt
Modric har tidligere uttalt at han ønsker en overgang til Stamford Bridge og Chelsea, mye grunnet ønsket han har om å vinne troféer og spille Champions League.

- Jeg ønsker å gå til Chelsea. Mange spillere vil spille for dem ettersom de er en av de beste klubbene i verden. Jeg er også en av de spillerne, sa Modric, ifølge The Guardian.

Nå sier Harry Redknapp at han tror kroaten blir værende på White Hart Lane denne sesongen.

- Jeg vet ikke om noe nytt, og styreformann Daniel Levy har hele tiden sagt at han ikke kommer til å selge Luka, så det er enden på den visa, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Ingen tegn på Modric-exit
Men utdyper likevel hva han tror om Modric-fremtiden:

- Det er ingen tegn på at han kommer til å forlate klubben. Uansett om han går eller ikke, er midtbanen et område vi ønsker å forsterke, og vi har et par jern i ilden, avslører Redknapp, som også rapporteres å være nær en låneavtale med Manchester City for spissen Emanuel Adebayor.

Harry Redknapp er kjent som en mann som ikke er redd for å handle spillere, og nå kan det altså komme flere ansikter inn portene på White Hart Lane.

- Vi prøver å få inn noen spillere. Vi har noen navn på blokka, og prøver å få inn én eller to mann. Vi trenger å gjøre litt business, sier Spurs-sjefen.

Torsdag spiller Tottenham sin første kamp for sesongen, når de møter Hearts i europaligakvalifisering.

Konspirasjonsteoretikerne der ute kan kanskje få vann i munnen av det faktum at Modric ikke er med i troppen. I tillegg hevdes det nå at Lukaku får nummer 18 og ikk 14 (Modric` nummer) som planlagt i Chelsea. Harry Redknapp hevder imidlertid at Modric er skadet, og derfor ikke er en del av Spurs-mannskapet til Hearts-kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.