RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp: Ikke noe nytt om Modric

Foto: IAN KINGTON (Afp)
Sist oppdatert:
Tottenham-sjefen tror han får beholde superstjernen denne sesongen.

Harry Redknapp har gjentatte ganger denne sesongen vært nødt til å svare på spørsmål om fremtiden til en av klubben største stjerner, nemlig Luka Modric.

Kroaten er blitt linket til Chelsea, og Tottenham skal ha avslått flere bud fra London-naboen på midtbanespilleren.

- Ikke noe nytt
Modric har tidligere uttalt at han ønsker en overgang til Stamford Bridge og Chelsea, mye grunnet ønsket han har om å vinne troféer og spille Champions League.

- Jeg ønsker å gå til Chelsea. Mange spillere vil spille for dem ettersom de er en av de beste klubbene i verden. Jeg er også en av de spillerne, sa Modric, ifølge The Guardian.

Nå sier Harry Redknapp at han tror kroaten blir værende på White Hart Lane denne sesongen.

- Jeg vet ikke om noe nytt, og styreformann Daniel Levy har hele tiden sagt at han ikke kommer til å selge Luka, så det er enden på den visa, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Ingen tegn på Modric-exit
Men utdyper likevel hva han tror om Modric-fremtiden:

- Det er ingen tegn på at han kommer til å forlate klubben. Uansett om han går eller ikke, er midtbanen et område vi ønsker å forsterke, og vi har et par jern i ilden, avslører Redknapp, som også rapporteres å være nær en låneavtale med Manchester City for spissen Emanuel Adebayor.

Harry Redknapp er kjent som en mann som ikke er redd for å handle spillere, og nå kan det altså komme flere ansikter inn portene på White Hart Lane.

- Vi prøver å få inn noen spillere. Vi har noen navn på blokka, og prøver å få inn én eller to mann. Vi trenger å gjøre litt business, sier Spurs-sjefen.

Torsdag spiller Tottenham sin første kamp for sesongen, når de møter Hearts i europaligakvalifisering.

Konspirasjonsteoretikerne der ute kan kanskje få vann i munnen av det faktum at Modric ikke er med i troppen. I tillegg hevdes det nå at Lukaku får nummer 18 og ikk 14 (Modric` nummer) som planlagt i Chelsea. Harry Redknapp hevder imidlertid at Modric er skadet, og derfor ikke er en del av Spurs-mannskapet til Hearts-kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere