RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp raser mot Bosingwa

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
- Jeg har aldri opplevd lignende, sier QPR-sjefen.

Harry Redknapp er rasende på José Bosingwa etter at backen nektet å sitte på benken i kampen mot Fulham tidligere denne måneden.

QPR-manageren sier han har spillerne i ryggen når han nå har bestemt å plassere portugiseren på tribunen i de neste kampene.

- De gode guttene har ikke noe problem med det.

- Det er første gang det har skjedd med meg i min tid som manager, og jeg har vært sjef for en del temperamentsfulle spillere. Det var noe nytt og ikke noe jeg liker, sier Redknapp til Sky Sports.

Når Queens Park Rangers tar imot West Bromwich på Boxing Day, sitter Bosingwa på tribunen, og Redknapp innrømmer at det skal litt til for at han slipper til igjen.

- Fremtiden hans avhenger av holdningen hans. Vi får vente og se hva som skjer. Vi trenger at alle ofrer seg for laget, ikke at de sier «jeg vil ikke sitte på benken». Vi kan snakke om det på mandag, men du reiser ikke hjem, gjør du?

Etter Redknapps tirade mot Bosingwa, spørs det om fansen vil tilgi backen med det aller første.

- Fansen betaler penger for å se på og fortjener å vite sannheten. De venter ikke at én av spillerne deres nekter å sitte på benken.

Kampen mellom QPR og West Bromwich kan du følge på nalive.no fra 16.00.

Les flere saker fra 2012:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere