RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp truer fotballforbundet

Foto: PASCAL LAUENER (Reuters)
Sist oppdatert:
- Det ville vært sykt om de tiltalte meg.

Nani avgjorde Manchester Uniteds kamp mot Tottenham i helga, med å sparke ballen i delvis åpent mål noen få minutter før slutt.

Tottenham-keeper Heurelio Gomes trodde nemlig dommer Marc Clattenburg hadde blåst. Nani hadde jo handset i trekket før. Dermed la brassekeeperen ballen ned, og forberedte seg på et langt utspill.

Men Clattenburg hadde ikke blåst.

Det oppfattet Nani.

Og dermed var det i alle fall ikke i tvil om hvem som vant lørdagens storkamp.

Harry Redknapp var ikke imponert, og mandag gjorde han det klart at han kom til å kjempe mot det engelske fotballforbundet «hele veien» hvis han ble straffet for noe av det han har sagt. Tottenham-manageren truet også med en TV-boikott hvis de forsøker seg med noe.

- Jeg har aldri satt spørsmålstegn ved dommerens integritet. Det jeg sa, og jeg har sagt det før, er at de alltid går tilbake i garderoben. Så snakker de sammen slik at alle vurderingene de tok høres helt like ut. De som ikke tror at det foregår på den måten burde ikke være involvert i fotballen, sa Redknapp ifølge Guardian.

- Linjemannen kan jo ikke si: «Jeg fortalte ham at det var hands, og han burde annullert scoringen». Alt blir likt. Selv om jeg har fått vite at Clattenburg, privat, har innrømmet at han dummet seg ut. Derfor godtar jeg ingen straff for dette. Jeg har ikke gjort noe. Jeg gikk ikke etter dommeren. Jeg løp ikke inn på banen. Jeg fulgte ikke etter ham inn i garderoben. Jeg sa kun ærlig hva jeg mente om det jeg hadde sett. Blir jeg straffet for det kan de bare glemme å få intervjuer av meg etter senere kamper.

Redknapp sa dette i forbindelse med pressekonferansen før hjemmekampen mot Inter i Mesterligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere