Redknapp ut mot unge spilleres drikkevaner

FULL: Jack Grealish.

FULL: Jack Grealish. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)

Harry Redknapp forstår ikke hvorfor engelske talenter skal drikke seg fulle og ruse seg.

- Hvorfor må de oppføre seg som idioter, bli fulle og falle om? De er profesjonelle fotballspillere, sier Redknapp til The Independent.

I et større intervju med avisen penses samtalen inn på flere episoder med unge engelske spillere som gjør alt annet enn det som forventes av profesjonelle atleter. Senest var det Aston Villas Jack Grealish som ble avbildet besvimt i festbyen Magalufs gater.

- Grealish hadde et fantastisk år og en strålende avslutning på sesongen. Han spilte cupfinalen og så går han og gjør det der, sier Redknapp.

KRITISK: Harry Redknapp. Foto: Adrian Dennis (Afp / NTB scanpix)

Den tidligere QPR-manageren mener at det nærmest er et særengelsk fenomen.

- For ikke så lenge siden var jeg på samme hotell som Cristiano Ronaldo på Sardinia i ti dager. Jeg så ham hver dag, og man kan se at han tar vare på seg selv. Han spiser middag, tar kanskje et glass vin, men går ikke ut hver kveld, sier han.

- Hvorfor må disse engelske spillerne bli idiotisk fulle, ligge i gatene og falle om? Det er greit for kameratene, som vasker vinduer, hvis det er slik de ønsker å leve livet. Men fotballspillere, med tanke på hvor mye penger de får for å være dedikerte, skal sette et godt eksempel for de yngre som vil bli fotballspillere, fortsetter han.

I britiske medier kommer det stadig nye historier og bilder av spillere som ruser seg. For Redknapp er det helt uaktuelt med ham som manager.

- Jeg har ikke tid til spillere som oppfører seg dumt og blir fulle. Jeg tåler det ikke. De sakene har all rett til å komme i avisene. Som fremadstormende fotballspillere ser barna opp til dem, avslutter han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.