RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Redknapp ville kapre United-stjerne

Foto: Pa Photos/Scanpix
Tottenham-manageren la inn bud på sin gamle elev.

Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer søndag at han gjorde et forsøk på å hente Manchester Uniteds Rio Ferdinand sist sommer.

Ringreven har lenge vært en stor fan av den rutinerte stopperen, og de jobbet sist sammen da Ferdinand fikk sitt store gjennombrudd som fotballspiller i West Ham.

- La inn bud
Ifølge Spurs-sjefen ble imidlertid budet for midtstopperen avslått på Old Trafford.

- Det er vel ingen sjanse for at vi kan få Rio hit nå. Jeg var interessert i fjor, og la inn et bud tidlig i sesongen, sier Redknapp til The Observer.

- Men en gang jeg så Rio på lagoppstillingen til Mesterliga-kampen mot Chelsea, så tenkte jeg at nå har United en god mulighet til å vinne, og jeg hadde vel rett, sier han.

Spurs-manageren skal ha gitt styreformann Daniel Levy beskjed sist sommer, om at klubben trengte å hente inn en profilert stopper før deltakelsen i Mesterligaen.

- Jeg har sagt det mange ganger til styreformannen. Det handler ikke bare om å ha de beste spillerne. Du trenger også profiler, sier Redknapp.

- Chelsea har hatt det i mange år med John Terry og Frank Lampard, mens United har folk som Ryan Giggs, Nemanja Vidic og Ferdinand.

- Trenger et par
Den tidligere Portsmouth-manageren legger heller ikke skjul på at stopperjakten trolig kommer til å fortsette denne sommeren.

- William Gallas har kommet inn og tilført oss mye og vi har også Michael Dawson, men på lang sikt trenger vi et par stoppere til, for å øke kvaliteten på laget, sier Spurs-sjefen.

- Vi trenger spillere med egne meninger, og even til å være sjef i garderoben. Det er derfor jeg prøvde å hente Phil Neville fra Everton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere