Gå til sidens hovedinnhold

Reginiussen: - Jeg er skuffet

Det ble ingen drømmeovergang for Tromsø-spilleren.

BISLETT (Nettavisen): Brann bød på ham. Everton vurderte ham. Sunderland har også vært koblet til midtstopperen. Og Blackburn var interessert i fjor.

Men da overgangsvinduet stengte 18.00, hadde fortsatt ingen kommet med noe bud på Tore Reginiussen.

- Hadde et håp
- Om jeg er skuffet? Ja. Det har jo dukket opp noen muligheter, og det hadde vært artig hvis det hadde gått i orden, sier han til Nettavisen.

- Jeg visste mye skulle klaffe for at det skulle skje, men har jo håpet, fortsetter han.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

23-åringen snakket med agentene sine før han sluttet seg til den norske landslagstroppen i Oslo tirsdag, men fikk klar beskjed om at det så svart ut.

- De sa at hvis noe skulle skje, så burde det skjedd før. Det er jo en del formaliteter som må gjøres før det går i orden, så jeg har slått meg til ro med at det ikke blir noe.

Everton kjøpte i stedet den nederlandske landslagsspilleren, Johnny Heitinga, fra Atlético Madrid for drøyt 60 millioner kroner rett før overgangsvinduet stengte tirsdag.

- Hva skjer nå?

- Utgangspunktet nå er at jeg skriver under ny kontrakt med Tromsø. Jeg får ta en prat med dem etter landskampene, så får vi se hva vi kommer fram til. Det blir imidlertid ingen langtidskontrakt, sier han.

Enige om avtale
Tromsøs sportsdirektør, Morten Kræmer, sier til Nettavisen at de ikke ble kontaktet av noen angående Reginiussen tirsdag.

- Det som nå skjer er at Tore reiser hjem etter landskampene. Da har vi liggende en avtale som vi allerede er enige om. Vi er enige om økonomi og lengde. Den regner vi da med at Tore skriver under på, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget