RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Reginiussen brakk beinet

Sist oppdatert:
Tore Reginiussen må belage seg på å følge dansk toppseriefotball fra sidelinjen en måneds tid.

Oslo (ANB):OB-stopperen ble skadet i helgens seriekamp mot FC Midtjylland. Klubbens lege fryktet at 26-åringen hadde pådratt seg et brudd i leggbeinet. Ved nærmere undersøkelser mandag viste det seg å stemme.

- Det er et brudd uten store komplikasjoner, og det er derfor ikke nødvendig å gipse beinet. Men skaden vil dessverre være tidkrevende og holde vår sterke nordmann ute av spill i de viktige kampene i Superligaen som vi har i vente, blir det opplyst på klubbens hjemmeside.

Det gjenstår sju runder i den danske toppdivisjonen. Dersom prognosen med en måneds avbrekk slår til, vil den tidligere Tromsø-bautaen, opprinnelig fra Alta, være tilbake til de to siste seriekampene, mot Lyngby og HB Køge.

Og det kan komme til å bli viktig. For i øyeblikket har Odense-laget på sin 10. plass bare nettopp disse to lagene bak seg på tabellen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere