RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reginiussen har signert for Rosenborg

Foto: Ned Alley (Scanpix)
Sist oppdatert:
Det ble klart søndag kveld.

Søndag ble det klart at Tore Reginiussen forlater danske OB til fordel for Rosenborg. Midtstopperen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2015.

- Rosenborg er en superspennende klubb, og er en klubb som har ønsket meg tidligere. Nå passet det bra for begge parter, og jeg tror dette blir veldig bra, sier Reginiussen til RBK.no.

Han forteller samtidig at det er morsomt å være tilbake i Tippeligaen.

- Det er morsmomt å komme tilbake til Tippeligaen. Jeg har fått vært ute litt og sett mer av verden og spilt i noen andre ligaer. Men mine beste opplevelser som fotballspiller har jeg hatt i Tippeligaen, og derfor tror jeg det blir fint å komme tilbake. Og det blir spennende å komme til en så stor klubb som Rosenborg, sier han.

Den tidligere OB-spilleren har også store ambisjoner om at Rosenborg skal kjempe i toppen i de kommende årene.

- Forventningene mine er å være i toppen med Rosenborg hvert eneste år. Helst den aller beste. Det gjelder bare å få stabilisert seg helt i toppen. Og ut i fra det jeg har hørt om klubben, så er det mye bra på gang i Rosenborg, sier han.

Erik Hoftun er meget godt fornøyd med at de har sikret seg midtstopperen.

- Vi har signert en meget god midtstopper. Enspiller vi har ønsket oss ved flere anledninger. I 2008 ønsket vi å kjøpe han fra Tromsø. og da han gikk fra Schalke til OB ville vi også ha han. Nå lykkes vi endelig med å hente han. Reginiussen er en stopper på høyt nivå, som blant annet vil tilføre oss fart i midtforsvaret, så dette blir bra, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

PS: Stabæks Mikkel «Mix» Diskerud er også observert på Lerkendal. Ryktene sier at det er Rosenborgs neste signering.

Les også:Stabæk mister Mix på grunn av klausul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere