RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tore Reginiussen møter sin tidligere klubb lørdag.
Tore Reginiussen møter sin tidligere klubb lørdag. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Reginiussen legger følelsene til side på Alfheim

Sist oppdatert:
Rosenborg-midtstopper Tore Reginiussen kan være med på å sende Tromsø et steg nærmere nedrykk når han møter sin tidligere arbeidsgiver i Eliteserien lørdag.

31-åringen spilte i Tromsø fra 2006 til 2010 før han returnerte til klubben på lån i 2011.

Nå kjemper han om seriegull med Rosenborg samtidig som Tromsø kjemper mot nedrykk.

Viking virker fortapt helt sist i Eliteserien, mens Tromsø ligger nest sist med 25 poeng. Det er kun målforskjell som skiller Tromsø og Aalesund på kvalifiseringsplass, mens Vålerenga og Sogndal på sikker grunn har 27 poeng.

Dersom de nevnte lagene tar tre poeng til helgen, vil det være viktig for Tromsø ikke å gå på poengtap mot Reginiussen og hans lagkamerater.

Midtstopperen er imidlertid mer opptatt av eget lags gullsjanser enn å tenke på om det vil være med en bismak å ta tre poeng i Tromsø.

– Jeg er mest opptatt av at vi skal ta gullet og da trenger vi tre poeng der oppe. Det er jobben min nå, forteller han til NTB.

Hans Rosenborg topper Eliteserien med 51 poeng og har ni poeng ned til Sarpsborg til annenplass. Lørdag møter Tromsø som kommer fra en 2-1-seier hjemme mot Lillestrøm.

– Vi vet at det er beintøft å komme til Alfheim, og særlig når vi kommer er det full mobilisering. De spiller alltid sine beste kamper mot oss og vi må være veldig gode, men vi reiser opp dit med målsetting om å ta tre poeng, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere