RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reina går hardt ut mot Liverpool

Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Keeperen har publisert et åpent brev på sin hjemmeside.

I et åpent brev på sin egen hjemmeside går Pepe Reina ut mot Liverpool og hevder han aldri ble informert før utlånsavtalen med Napoli var i boks.

Den spanske keeperen ble koblet til Barceloa mot slutten av forrige sesong, noe som førte til at Brendan Rodgers valgte å hente inn Sunderlands Simon Mignolet i sommer.

Kritisk
30-åringen er skuffet over hvordan Liverpool løste det hele.

- Hvis det er noe jeg har å utsette noe på, er det måten jeg forlater klubben på. Det er naturlig at jeg er skuffet over at Liverpool valgte å låne meg ut til Napoli, uten å si noe til meg først. Jeg synes jeg fortjener bedre, selv om jeg forstår at det må tas vanskelige valg i fotballen, skriver Reina.

Sisteskansen sier han kunne tenke seg å forlenge avtalen med Liverpool da det ikke dukket opp noe tilbud fra Barcelona.

- Det har blitt skrevet mye om at jeg ba klubben om å vurdere tilbudet hvis det kom et bud fra Barcelona, men jeg har også snakket med dem om muligheten for å forlenge kontrakten hvis budet aldri kom.

- Jeg sa til manageren at jeg vil spille for Liverpool og at Barcelona bare var et alternativ hvis muligheten dukket opp, slik ryktene sa, ettersom det ville vært en sjanse til å reise hjem for meg. Da budet ikke kom, var jeg tilfreds med å kjempe om en plass på laget, og jeg ble overrasket over at Liverpool bestemte at det var for klubbens beste å sende meg til Napoli.

Ønsker Liverpool alt godt
Reina mener det vil bli rart å være Liverpool-spiller igjen neste sesong, men håper han kan returnere til klubben når utlånsavtalen er over.

- Barna mine ser på Liverpool som deres hjem og forhåpentligvis vokser deres kjærlighet for byen og for klubben, mens vi er borte. Jeg skulle ønske at jeg kunne ta farvel på en annen måte, men på grunn av måten dette skjedde, var ikke det mulig.

Til tross for at han føler seg dårlig behandlet, er det ikke noe Reina heller vil enn at Liverpool skal lykkes.

- Kanskje får jeg sagt farvel ordentlig en gang i fremtiden, slik at jeg kan vise min takknemlighet til dere, men alt jeg vil be om nå er at dere fortsetter å inspirere manageren, og spillerne slik dere alltid har gjort, og hjelpe Liverpool til å bli klubben dere fortjener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere