RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal: - Vi kan ikke leve med det

NOEN MÅ GÅ: Kjetil Rekdal er helt klar på at Vålerenga ikke kan ha tre gode keepere på lønningslista. Sjansene for at én av dem forsvinner, er store. Her er Gudmund Kongshavn og Lars Hirschfeld sammen. Duoen er henvist til andre- og tredjevalg etter at Michael Langer ble hentet inn.
NOEN MÅ GÅ: Kjetil Rekdal er helt klar på at Vålerenga ikke kan ha tre gode keepere på lønningslista. Sjansene for at én av dem forsvinner, er store. Her er Gudmund Kongshavn og Lars Hirschfeld sammen. Duoen er henvist til andre- og tredjevalg etter at Michael Langer ble hentet inn. Foto: NTB Scanpix / Vegard Grøtt
Sist oppdatert:
Vålerenga vil kvitte seg med én av sine keepere.

ULLEVAAL (Nettavisen): Østerrikske Michael Langer har overbevist stort i Vålerenga-buret etter at han ble hentet inn tidligere denne måneden.

29-åringen vartet opp med flere solide redninger og holdt nullen i sin hjemmedebut mot Sandnes Ulf sist helg. Nå er Vålerengas soleklare førstevalg mellom stengene.

FØRSTEVALG: Østerrikske Michael Langer er blitt Kjetil Rekdals førstevalg i mål.

Håper Kongshavn lærer
Kjetil Rekdal er imponert og mener Langers prestasjoner i hans to første Vålerenga-kamper, bekrefter at det var et riktig valg å vrake Gudmund Taksdal Kongshavn.

- Langer spilte veldig solid mot Sandnes Ulf og bekreftet det inntrykket vi har, og han rettferdiggjorde uten tvil det byttet vi gjorde, sier Rekdal til Nettavisen.

Nå håper han at Kongshavn kan lære av sine nye konkurrent. Rekdal er nemlig klinkende klar på at Vålerenga ikke har råd til å ha en slik spiller på benken spesielt lenge.

- Gudmund er en god keeper, men mangler litt på ro, erfaring, treffsikkerhet med beina, utstråling og autoritet. Det har Langer, og jeg håper Gudmund kan lære en del av det. Vi har ikke råd til at Gudmund skal sitte på benken så fryktelig lenge.

Langer kom fra SV Sandhausen etter at kontrakten hans med den tyske klubben ble terminert. For øyeblikket er han på en avtale med Vålerenga ut året.

- Avtalen hans med oss går ut denne sesongen, så får vi se hva som er ståa til sommeren.

- Kan ikke leve med det
Lars Hirschfeld er for øyeblikket ute med skade, men når kanadieren er tilbake, har Vålerenga tre solide keepere, og ingen av dem er nok fornøyd med å sitte på tribunen.

- Vi har ikke plass til det. Det kan vi ikke leve med. Vi er nødt til å tenke økonomi, og vi må ta en dag av gangen. Vi har så mange utfordinger foran oss nå.

- Så vi kan regne med at én av dem forsvinner i løpet av året?

- Ja, det kan du ... eller, jeg skal ikke forprogrammere det, men den sjansen er ganske stor. Vi kan ikke ha alle de tre på lønningslista. Det går ikke.

Langer har kontrakt ut denne sesongen, mens Hirschfeld og Kongshavn har avtaler som strekker seg ut neste sesong.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere