Gå til sidens hovedinnhold

Rekdal: - Bare teoretiske muligheter

Kjetil Rekdal har ikke store forhåpninger om at hans Lierse skal spille i belgisk toppdivisjon kommende sesong.

LIERSE - KV MECHELEN 1-2: For tredje kamp på rad lå Lierse under med to mål. Da blir det tungt, innrømmer Kjetil Rekdal, som måtte se at Lierse aldri kom nærmere enn Bob Peeters’ redusering tidlig i andreomgangen.

Dermed står Lierse med seks poeng på fire kamper, mot Mechelens ti på fire. Skal Lierse ha noen som helst mulighet til å klare seg, må de vinne sine to siste – mot tabelltoer Antwerpen, og nevnte Mechelen, samtidig som Mechelen må avgi poeng i sin bortekamp mot K.V.Kortrijk – bunnlaget med null poeng på sine fire kamper.

- Det var en relativ bedrøvelig stemning i garderoben etterpå, innrømmer mirakelmannen Rekdal, som uansett utfall av sluttspillet har oppnådd svært mye i sin korte tid som Lierse-trener:

- Ikke store forhåpninger
Lier-laget startet 11 poeng bak kvalifiseringsplassen da Rekdal overtok, og kom først over nedrykksstreken da et minutt gjensto av siste serierunde. Kan lynet slå ned to ganger på samme sted?

Rekdal tviler.

- Det er bare teoretiske muligheter nå, og jeg har ikke store forhåpninger.

Og det er først og fremst lagets mange dårlige starter som gjør den kommende Kaiserslautern-treneren skeptisk.

- Vi ligger under 2-0 i tredje kampen på rad, og da blir det tungt.

- Veldig mange av målene kommer dessuten som følge av risikofylt pasningsspill, som det andre målet i mot i går. Da mister vi ballen på egen banehalvdel, og Mechelen hadde faktisk tre-fire slike sjanser til.

- Kjørte over oss
Samtidig innrømmer han at det var et meget godt lag som hans håpefulle tok i mot på Herman Vanderpoortenstadion.

- De var langt bedre enn de fleste av lagene fra nederste halvdel av førstedivisjon. De kjørte over oss i førsteomgangen.

Et lite håp er det likevel før de to avgjørende kampene de neste seks dagene.

- Vi hevet oss betraktelig i andreomgang, og hadde mange gode sjanser til å utligne til 2-2. Vi scorer alltid, det er det positive, sier en fortsatt offensiv Kjetil Rekdal til Nettavisen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre