RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal beklager spillavtale

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Kjetil Rekdal medgir at han ikke burde inngått tippeavtalen med Betsson.

Under pseudonymet «Hroar» leverte Rekdal oddstips for spillselskapet i perioden 2010 til 2012. Han mottok 550.000 kroner i honorar.

«I ettertid ser jeg at dette var en avtale som ikke burde vært inngått. Det beklager jeg, og det burde jeg ha forstått allerede i 2010», sier Rekdal i en pressemelding torsdag kveld.

Dialogen med Betsson startet våren 2010.

«Inngåelsen av avtalen var min egen personlige beslutning, og verken familie eller rådgiverapparat ble kjent med dette før høsten 2012. Tippetipsene var på ulike typer fotballkamper, men jeg har aldri gitt tips imot min egen klubb», sier Rekdal videre.

Rekdal sier han ser på saken som allerede avsluttet.

«For meg ble denne saken avsluttet i desember 2012, og jeg ønsker heller ikke å uttale meg noe mer om saken utover denne redegjørelsen. Nå ønsker jeg å fokusere på fotball og min jobb som trener for Vålerenga Fotball. Mitt fokus nå er på søndagens lokaloppgjør mot Lillestrøm, en kamp jeg gleder meg enormt til», heter det i pressemeldingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere