RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal ønsket i utlandet

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Har fått flere tilbud etter at han fikk sparken i Aalesund.

Tidligere Aalesund-trener Kjetil Rekdal er ønsket av flere klubber i utlandet, men har ikke fått noen tilbud fra norske fotballklubber, skriver Dagbladet.

Tre uker har gått siden Kjetil Rekdal og Aalesund avsluttet kontraktsforholdet. I tillegg til Aalesund står Vålerenga og Tromsø av eliteserieklubbene fortsatt uten trener før neste sesong. Likevel har ikke Rekdal fått noen norske tilbud.

- Jeg har ikke fått noen tilbud her. Jeg har vært trener i eliteserien i ti år, og må vurdere om det er riktig å gå med på noe nytt med en gang jeg får tilbudet, eller om det er best å vente litt. Det blir bare spekulativt, det har ikke skjedd noe rundt det, sier han til Dagbladet.

Derimot har den 44 år gamle treneren mottatt flere tilbud fra utlandet, hvor et er spesielt interessant. Hvilke klubber vil han likevel ikke si noe om.

- Tilbud har jeg, det er jeg ikke redd for. To henvendelser har jeg sagt nei til, den tredje var mer interessant. Men det må være et større perspektiv på det enn at klubben trenger hjelp fram til sommeren. Slike ting er ikke aktuelt med små unger, sier Rekdal til avisen.

Den tredje klubben skal ha åpnet for et lengre ansettelsesforhold, og skal også tidligere ha kontaktet Rekdal. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere