RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal sint og provosert

Sist oppdatert:
En og samme klubb får hjemmekamp i seriestarten, 16. mai og siste runde. Det gjør Vålerenga-treneren forbannet. Si din mening.

Rosenborg har som så ofte før fått hjemmekamp på de mest attraktive fotballdatoene. Det liker Kjetil Rekdal dårlig, og på fredag kom han med en skikkelig utblåsning.

Her kan du sjekke hele oppsettet

- Det er merkelig at NFF ikke klarer å fordele disse kampene likt mellom klubbene, og at ett lag alltid skal få denne fordelen. Jeg synes det er helt patetisk, sier Rekdal på Vålerengas offisielle hjemmeside.

Ikke RBKs feil
Han innrømmer det er Rosenborg han sikter til, men det er ikke trønderne, men fotballforbundet han vil til livs.

- Vi er heller ikke på noen måte sinte på Rosenborg, men på forbundet som ikke klarer å komme opp med ett mer jevnt oppsett. Man får inntrykk av at det er en kompetansemangel i forhold til kreativitet i forbundet når de skal sette opp serien.

Vålerenga-treneren mener dette slår feil ut for de andre Tippeliga-lagene, og gir Rosenborg urimelige fordeler. Dette ønsker han nå en slutt på.

- Det er kanskje på tide at alle klubbene i Tippeligaen tar tak i dette, slik at det blir en slutt på denne fordelen Rosenborg får år etter år.

At det skal skje i snarlig fremtid, har han imidlertid ikke særlig tro på.

- Dessverre tror jeg ikke forbundet verken har kløkt eller fornuft til å gå tilbake på dette.

Diskuter saken på Veggavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere