RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal usikker før seriestart

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
- Pessimistene tror vi rykker ned. Optimistene tror vi rykker opp, sier Kjetil Rekdal etter den siste treningskampen.

ELVERSBERG-KAISERSLAUTERN 2-2: Rekdals lag fikk tirsdag kveld kun med 2-2 mot 3. divisjonslaget (Regionalliga Süd) Elversberg i sin siste treningskamp før alvoret starter med cupkamp til helga.

- Knapt middels tirsdag
Etter et sterkt uavgjortresultat mot Bundesliga-mester Stuttgart for et par uker siden, har prestasjonene ikke vært like bra. Det ble tap mot greske Panionios, og altså uavgjort i tirsdagens kamp.

- Vi har masse å gå på, men også masse å lære. Og det siste er kanskje det viktigste. Perioder i treningskampene har vært veldig bra, men perioder har også vært forferdelige. Da har vi vært klønete, naive, upresise og spilt med masse balltap, sier Rekdal til Nettavisen.

- Vi spilte godt i treningskampen mot Stuttgart, men mot Panionios var det veldig opp og ned. Da var vi imidlertid gode offensivt, selv om vi scoret for lite på sjansene våre. Mot Elversberg var det knapt middels - både defensivt og offensivt, fortsetter han.

Mange inn og ut
Kaiserslautern endte på 6. plass i 2. Bundesliga i fjor, men usikkerheten er til å ta og føle på fra Rekdal - og omgivelsene - før årets sesong.

- 12-13 spillere har forsvunnet. 4-5 har kommet inn. Jeg tror ikke noen er helt sikre på hvor vi står hen. Ingen vet helt hvor gode vi er, og hva som er mulig. Vi får ta en kamp av gangen i begynnelsen, og utvikle det videre. Vi vil vinne kamper, vi også, men det er stabiliteten som kommer til å avgjøre hvor høyt man ender, sier Rekdal.

Og

- Pessimistene rundt klubben sier at vi rykker ned. Optimistene snakker om opprykk. Sannsynligheten er trolig noe midt imellom akkurat nå. Men vi kan utvikle noe her.

Kaiserslautern møter Wilhelmshaven (også fra 3. divisjon) i cupen kommende helg. Uka etter det seriestart hjemme mot Borussia Mönchengladbach.

PS: Rekdal ble forrige torsdag far for tredje gang. Da ble lille Mikael født.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere