RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal ville vekk

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Kjetil Rekdal hadde planer om å gi seg i Vålerenga og reise utenlands for å spille fotball. En skade stoppet ham.

Kjetil Rekdal kan lede Vålerenga til seriegull på lørdag. Det blir i så fall en skarp kontrast til hans første sesong i Vålerenga. Det endte med nedrykk, etter tap for Tommy Øren og Sogndal i kvalifiseringen.

Spilte med skade
- Ja, det begynte med nedrykk, jeg spilte med en ødelagt muskel, og det var en masse turbulens etter sesongen, som jeg holdt meg langt unna, forteller Kjetil Rekdal.

Den gang bestemte han seg for å slutte i Vålerenga.

- Jeg ble spurt om å overta som trener (etter Tom Nordlie), og gjorde det, men den jobben hadde jeg ikke tatt om jeg ikke hadde vært skadet. Men jeg måtte opereres, og derfor ble jeg, sier Rekdal.

Ingen grunn til å angre på det nå.

Godt organisert
1-0-seieren over Ham-Kam søndag sikret osloklubben minst sølv i Tippeligaen 2004. Suksessen skyldes selvfølgelig i stor grad suksessinvesteringene Steffen Iversen og Arni Gautur Arason. Men også trener Kjetil Rekdal.

- Vi er utrolig godt trent, godt organisert og blir sjelden spilt ut. Man former jo laget som man selv vil. På 90-tallet skulle alle spille som Rosenborg, alle treningene skulle handle om samhandling.

- Vi ville ha mer frihet. Spillerne står mer i fokus hos oss, det er mer løssluppent. Og det har vi blitt kritisert for i hue og rævva. Men vi kan gjøre noe riktig vi også, konstaterer Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere