RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reus skrev under ny Dortmund-avtale


NY AVTALE: Marco Reus forlenget med Borussia Dortmund.
NY AVTALE: Marco Reus forlenget med Borussia Dortmund. Foto: Robert Michael (AFP / NTB scanpix)
Borussia Dortmund har sikret seg Marco Reus på en ny langtidskontrakt. Den tyske stjernen er bundet til bundesligaklubben fram til 2023.

Den opprinnelige avtalen varte fram til sommeren 2019. Med fredagens nyhet håper Dortmund å ha slukket interessen fra flere Premier League-klubber.

- Helt siden jeg var et barn har jeg drømt om å spille i gult og svart for denne klubben. Jeg har vært i Borussia-drakten siden 2012, og jeg er glad og stolt over å kunne fortelle at det er noe jeg skal fortsette å gjøre, sier Reus.

28-åringen har vokst opp i Dortmund. Han gikk gradene i klubbens akademi, men det var i Borussia Mönchengladbach han fikk sitt gjennombrudd i årene 2009-2012.

Reus har slitt mye med skader. Han gikk glipp av både VM i 2014 og EM i 2016. I det siste har han spilt flere solide kamper. Til sommeren håper han å få plass i Tysklands VM-tropp.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere