RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY KLUBB: Micah Richards ble presentert som Fiorentina-spiller torsdag. Foto: Skjermdump ViolaChannel
NY KLUBB: Micah Richards ble presentert som Fiorentina-spiller torsdag. Foto: Skjermdump ViolaChannel

Richards brøt ut i latter etter Balotelli-spørsmål

Sist oppdatert:
- Vi tapte fordi mannen hans scoret hele tiden, gliste den tidligere City-spilleren.

Micah Richards ble torsdag ettermiddag presentert for pressen i Firenze, etter sin overgang fra Manchester City til Fiorentina.

Den engelske høyrebacken har slitt med store skadeproblemer de siste årene og slet også med å spille seg til en fast plass i City-forsvaret.

Zabaleta ble for tøff
Nå ser gleder han seg til å komme i gang med sesongen i Italia og forhåpentligvis spille seg inn i landslagsvarmen igjen.

- Jeg hadde muligheten til å bli i Premier League, men jeg valgte Fiorentina fordi jeg har hørt mye positivt om klubben og fansen. Jeg snakket med Savic, Jovetic og Nastasic, som alle har spilt her. De sa at livet her er fantastisk, sa Richards.

Se video nederst i artikkelen

Høyrebacken innrømmet også at konkurransen ble for tøff i Manchester City, med Pablo Zabaleta som et klart førstevalg på hans vante plass.

- Jeg skadet kneet mitt og var ute i seks måneder. Da jeg kom tilbake, hadde Zabaleta spilt veldig bra, og det var vanskelig å få spilletid. Nå gleder jeg meg til å få muligheten her.

Richards tror imidlertid han trenger tid for å bli kjent med Vincenzo Montellas spillestil og for å komme i skikkelig kampform igjen.

Gliste av Balotelli
Ikke uventet dukket det opp spørsmål om Mario Balotelli fra den italienske pressen. Man kunne tydelig se at Richards trakk på smilebåndet så fort han hørte navnet bli nevnt.

- Jeg tror dere alle kjenner Balotellis karakter. Vi var gode venner da han spilte i England. Vi spilte nettopp en five-aside-turnering i England. Vi tapte fordi hans mann scorte hele tiden. Jeg sa til ham «Mario, du er nødt til å løpe». Han sa noe ikke så hyggelig tilbake på italiensk. Vi hadde en liten krangel, men etter det var det over. Han er en bra fyr, fortalte Richards med et smil.

Richards er sikker på at Balotelli blir en suksess i Liverpool.

- Det er et veldig godt valg av ham å gå dit. De har ikke for mange spisser der, så han vil ha en god mulighet til å spille. Han vil spille sammen med min gode venn, Daniel Sturridge. De kan bli et godt spisspar. Fansen i England elsker ham virkelig. Jeg er sikker på at Liverpool-fansen kommer til å gjøre det og. Utenfor banen er han noen ganger litt ... men på banen er han en veldig bra spiller og en av de beste jeg har spilt med.

Fiorentina startet sesongen med 2-0-tap i Roma og møter Genoa på hjemmebane til helgen. Richards tror imidlertid ikke han kommer til å spille allerede da.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere