Det bekrefter de blå Liverpool-klubben på Twitter.

Ifølge Sky Sports betaler Everton drøye 40 millioner pund for brasilianeren som kommer fra Premier League-kollega Watford.

Spilleren ankom Liverpool mandag og gjennomførte den medisinske sjekken. Han har skrevet under på en avtale fram til 2023.

- Jeg håper på mye suksess i Everton. Jeg tror det er viktig for meg å jobbe med Marco Silva, igjen. Jeg kommer til å lære mer, fordi jeg er fortsatt i utvikling, og målet mitt er å ta nye steg som spiller, sier brassen.

Londonklubben hentet 21-åringen forrige sommer og betalte den gang rundt 11,2 millioner pund for den offensive midtbanemannen.

Richarlison scoret fem mål på 38 kamper for Watford i Premier League sist sesong og ble ansett som en meget god signering av de gule.

Han har tidligere spilt for America Mineiro og Fluminense.

21-åringen har til gode å debutere for det brasilianske landslaget, men står bokført med 10 kamper og tre mål på U20-nivå for nasjonen.

Richarlison bli Evertons første store signering denne sommeren og den første signeringen under Marco Silvas tid som manager i klubben.

- Han er en spiller som kan hjelpe oss. Han er en god spiller som vil gjøre lagte vårt mer konkurransedyktig, sier manager Silva.

Det var Silva som var manager i Watford, da Richarlison gikk dit i fjor, men fikk sparken i januar året etter, på grunn av flere svake resultater.

Han fikk jobben som Everton-manager den 31. mai i år.

Everton endte på åttendeplass i Premier League sist sesong.