Riise: - Betyr mye for meg

Foto: AP/Scanpix

John Arne Riise takker treneren for tilliten etter comebacket.

26.09.10 09:44

ROMA - INTER 1-0:

I det 90.minutt av storoppgjøret mellom Roma og Inter slo Daniele De Rossi inn og innbytter Mirko Vucinic stupte inn kampens første og eneste mål. Og med det ene målet sikret også Roma årets første seier.

Kampen var også John Arne Riises første etter hodeskaden han pådro seg på landslagssamling tidlig i september.

Og med nordmannen tilbake på banen tok Roma en meget sterk, og ikke minst viktig seier, over tittelrivalen fra Milano.

- Fikk en god start
- Etter en treg start på sesongen gikk vi inn i kampen med et press på oss. Og for en følelse det var da Mirko stupeheadet inn seiersmålet på overtid, skriver John Arne Riise i sin egen blogg.

Riise selv var noe usikker på egen form før kampen, ettersom han ikke hadde fullført en hel trening med laget før oppgjøret. Men da han tok matta, med en hjelm godt plassert på hodet, var nordmannen trygg og god på venstrebacken.

- Jeg fikk en god start og var veldig giret på at jeg skulle være trygg defensivt og la det offensive komme etter hvert, sier Riise.

Og sunnmøringen gjorde jobben sin godt, og dermed var det meget gledelig for ham da Vucinic satte inn seiersmålet i sluttminuttet.

Enorm mottagelse
Etter kampen sto jubelen i taket på Olympiastadion i den italienske hovedstaden. Riise tok like greit en ekstra runde på stadion, der publikum hyllet seierherrene. For Riise var nok hyllesten gjensidig; nordmannen setter stor pris på støtten han har fått hele veien.

- Jeg fikk en ekstra runde på gressmatta etter kampen og takket publikum. Støtten jeg har fått de siste dagene har vært helt fantastisk og gjort meg enda klarere på at denne kampen skulle jeg rekke. Mottagelsen på stadion var enorm og jeg kan ikke takke fansen nok, skryter Riise.

Og nordmannen retter samtidig en ekstra takk til Romas lege og sin egen trener, Claudio Ranieri.

- Vil også benytte sjansen til å takke legen vår Luca Pengue for alt han har gjort disse dagene for at jeg skulle bli klar. Samtidig må jeg takke sjefen sjøl, Mister Ranieri, for å gi meg tillit så fort. Det betyr mye at han har troen på meg, avslutter Riise.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.