RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: OLIVIER MORIN (Afp)

Riise: - Det er slike kamper man lever for

Sist oppdatert:
Nordmannen er spilleklar og tatt ut i Roma-troppen som møter Inter.

6. september pådro John Arne Riise seg en kraftig hjernerystelse under landslagstrening på Ullevaal stadion. Han ble liggende bevisstløs i flere minutter, før han ble bragt til sykehus i ambulanse.

Landskampen mot Portugal dagen etter gikk han naturligvis glipp av.

Les også: Riise hentet i ambulanse

Nå er han klar for comeback. Fredag – på sin 30-årsdag – ble Riise tatt ut i Romas tropp til lørdagens Serie A-kamp mot Inter.

- Denne uken har jeg trent veldig hardt fysisk for å ta igjen det tapte. Hver dag har jeg økt mengden med ball og løping. Selv om jeg innerst inne har følt meg klar hele uken, har jeg samtidig respektert legenes råd om å vente til fredag med å ta en avgjørelse, skriver Riise på sin blogg.

- Det er slike kamper (som mot Inter i morgen) man lever for, så jeg er veldig glad for at jeg i hvertfall er spilleklar og jeg er veldig spillesugen.. Så da blir det opp til Ranieri å velge om jeg starter eller ikke, fortsetter nordmannen.

Det melder klubben på sin hjemmeside.

Inter-kampen har lenge vært siktemålet for Riise.

At Roma trenger en seier mot seriefavoritten, er det ingen tvil om. Klubben står med bare to poeng på de fire første seriekampene. Inter topper tabellen med ti poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere