RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise: - Føles som at alle skudd blir blokkert eller reddet

Foto: Pa Photos/ SCANPIX
Sist oppdatert:
John Arne Riise avgjorde VM-kvalkampen mot Slovenia. Nå vil han åpne målkontoen også på klubblaget.

John Arne Riise har enda tilgode å score et ligamål for London-klubben – og må inntil videre nøye seg med å ha slått et knippe målgivende pasninger.

Venstrebacken innrømmer gjerne at han har ventet lenge nok på den første nettkjenningene.

– Det føles som at hvert eneste skudd jeg sender avgårde blir blokkert eller reddet av keepere, sier sunnmøringen til klubbens hjemmesider.

Den norske landslagsveteranen håper den forløsende scoringen er rett rundt hjørnet.

– Når den kommer blir det en stor lettelse, sier han.

Skryter av Kaca
Kanskje kan Riise få litt hjelp på veien mot den etterlengtede scoringen av Alex Ka¿anikli¿. Det svenske unggutten har periodevis vært gnistrende på Fulhams venstrekant i innledningen av årets sesong – og var sentral da West Bromwich ble slått 3-0 lørdag.

Riise tror de to kan skape trøbbel for mange klubber i årets sesong.

– Forrige sesong hadde jeg Clint (Dempsey) foran meg, og vi hadde et godt forhold. Vi kommer til å savne han, men Kaca har kommet inn og vi jobber godt sammen, sier han – og tilføyer:

– Han jobber hardt, er ung og ivrig etter å lære. Jeg liker å ha han foran meg, fordi jeg vet han vil utrette mye. Det ser bra ut foran resten av sesongen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Mannen med flest landskamper i den norske landslagsdrakta – 106 i tallet – er heller ikke direkte misfornøyd med å få Dimitar Berbatov til Fulham. Lørdag hjemmedebuterte bulgareren med to scoringer mot West Brom.

– Å ha en spiller som han i klubben er utrolig. Det viser bare at vi jobber hardt for å utvikle oss. Han kommer inn og gjør to mål i hjemmedebuten, og mer kan man ikke forvente, sier han.

Første borteseier?
Kommende helg skal Fulham ut i vanskelig bortekamp mot Wigan på DW Stadium. Riise håper på årets første borteseier, men vet det blir tøft.

– De (Wigan) har vært gode så langt. De har en fantastisk manager, men har mistet noen gode spillere som Victor Moses. Vi reiser dit for å prøve å vinne og ta tre poeng, og vi har sjansen dersom vi spiller vår beste fotball, sier han.

Fulham står med to bortetap så langt. Mot Manchester United ble det 2-3-tap, mens West Ham ble for sterke med 3-0.

Wigan har på sin side tilgode å vinne på eget gress. 0-2 mot Chelsea ble etterfulgt av 2-2 mot Stoke. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere