Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Uflaks at vi tapte

John Arne Riise mener Liverpool var uheldig som tapte nattens treningskamp. For Liverpool leverte en solid forestilling mot Porto.

Kampen mot Porto var Liverpools tredje etter at Benitez overtok roret i klubben, og til tross for at det ble 0-1-tap gjorde rødtrøyene på ingen som helst måte skam på seg i møtet med årets Champions League-mestere.

For på samme måte som i 5-1-seieren over Celtic tidligere i uken, virket Liverpool langt bedre organisert og mye farligere under spanierens ledelse enn det tilfellet var da Gerard Houllier var sjef på Anfield.

Merseyside-laget får svært positivi omtale i flere engelske aviser etter nattens kamp, og spillere som Michael Owen, Djibril Cisse og Danny Murphy storspilte i oppgjøret.

- Det var en tett kamp som kunne vippet begge veier. Nå gikk det Portos vei, men jeg mener vi var uheldige, sier Riise til klubbens hjemmesider.

- Men det er jo bare en treningskamp, og bortsett fra resultatet gikk det svært bra, sier nordmannen.

Porto på sin side viste at laget ikke har mistet grepet etter at Luigi del Neri overtok som manager etter at José Mourinho dro til Chelsea.

Kampens eneste mål kom da et Areias lurte Liverpool-forsvaret med et innlegg som fant en umarkert Carlos Alberto på bakerste stolpe. Alberto plasserte ballen enkelt i mål bak Jewrzy Dudek.

Les også:
Alle sommerens Premier League-treningskamper
Sommerens overganger i England

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser