Riise: - Vi andre må skjerpe oss

Foto: (FOTO: EPA/SCANPIX)

Steven Gerrard og Fernando Torres kan ikke gjøre alt. Det sier John Arne Riise.

21.01.08 13:48

Torres har scoret 17 mål totalt for Liverpool siden overgangen fra Atletico Madrid i sommer. Gerrard har dunket inn 15 i samme periode. Før mandagens kamp mot John Carew tar derfor John Arne Riise bladet fra munnen.

- Folk snakker om Torres og Gerrard som scorer alle målene. Nå må vi andre også bidra. Ryan Babel har scoret et par mål, og nærmer seg toppformen. Nå må kantspillerne, midtbanespillerne og også forsvarerne bidra. Torres kan ikke vinne alt for oss, sier han i et intervju på Liverpools nettside.

Riise forventer uansett en tøff kamp mot Aston Villa. Kommer han på banen får han trolig bryne seg på Gabriel Agbonlahor og Ashley Young.

- Jeg forventer en tøff kamp. Man vet aldri om man skal spille, men jeg har forberedt meg mentalt til kampen i et par dager. Med John Carew på topp og Agbonlahor og Young på kantene har de et glimrende angrep.

Neste helg venter så Havant and Waterlooville i cupen.

- Jeg hadde ikke hørt om dem, men det blir en fantastisk opplevelse for dem å komme til Anfield. Vi vil imidlertid møte dem med respekt. Det vil den største kampen de noensinne har spilt. Det må vi være forberedt på.

Følg Liverpool-Aston Villa i vårt livesystem fra 21.00.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.