RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise åpner for pause fra omstridt sponsor


ÅPEN FOR PAUSE: John Arne Riise.
ÅPEN FOR PAUSE: John Arne Riise. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fotballspilleren håper på en «Petter Northug-løsning».

John Arne Riise er som kjent ambassadør for bettingselskapet Betsson. Dette har ført til en rekke reaksjoner her hjemme i Norge, siden det bryter med spillmonopolet som Norsk Tipping har her til lands.

Riises avtale forhindrer ham blant annet fra å spille på landslaget og spille i Tippeligaen, der Norsk Tipping er hovedsponsor.

Den tidligere Liverpool-spilleren har imidlertid en drøm om å spille i norsk fotball før han legger opp og åpner nå for en pause med Betsson.

Det sier han til NRK tirsdag.

- Jeg kommer ikke til å avslutte kontrakten, det skjer ikke. En eventuell pause, eller noe som Northug har, kan være aktuelt. Vi får sette oss ned alle sammen, så finner vi en løsning, sier han.

- En løsning kan være at jeg har fri fra Betsson i seks måneder mens jeg er hjemme. Vi har ikke gått i detalj ennå, men jeg vet at de er åpne for det meste. Jeg håper forbundet kan være det samme, sier han.

Riise har tidligere medgitt at han ønsker å spille sammen med lillebror Bjørn Helge Riise. Han gikk nylig til Aalesund, fra Lillestrøm.

Riise ønsker nå også å slutte seg til moderklubben.

Generalsekretær Kjetil Siem i Norges Fotballforbund sier til NRK at han er positiv til å finne en løsning, slik at Riise kan spille i Norge.

Riise trener for tiden med Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere