RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise avviser Viking-avtale

(PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg fikk sjokk da jeg så nyheten, sier Fulham-spilleren.

Onsdag meldte TV2 Sporten at Bjørn Helge Riise skal ha inngått en muntlig avtale om å spille for Viking da kontrakten hans går ut til sommeren.

Ifølge midtbanespilleren er det langt ifra sannheten.

- Feil. Jeg fikk sjokk da jeg slo på datamaskinen og så at jeg skulle være klar for dem. Jeg har ikke engang pratet med dem, sier Riise til VG.

Midtbanespilleren hevder han har fått mange tilbud, men vil bruke lang tid før han bestemmer seg for hvor han skal spille fra sommeren av.

- Det har kommet mange henvendelser, og jeg har mange muligheter både i og utenfor Norge, men vil ikke forhaste meg med en avgjørelse. Familien kommer først, så at jeg kommer et sted hvor jeg får spilletid.

Riise ble utenlandsproff allerede som 19-åring da han forlot Aalesund til fordel for Standard Liège.

Etter å ha spilt kun 17 kamper for den belgiske klubben ble han hentet av Lillestrøm to og et halv år senere.

På Åråsen gikk det såpass bra at han spilte seg inn i landslagsdiskusjonen og fikk sin første kamp med flagget på brystet mot Malta i 2008.

Etter overgangen til Fulham ble det imidlertid mye benkesliting og utlån til Sheffield United og Portsmouth på nest øverste nivå i England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere