RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise blir fotballagent


BLIR FOTBALLAGENT: John Arne Riise er klar for en karriere i agentbransjen, melder den tidligere landslagsspilleren på søndag.
BLIR FOTBALLAGENT: John Arne Riise er klar for en karriere i agentbransjen, melder den tidligere landslagsspilleren på søndag. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Ser frem til å hjelpe spillere gjennom karrieren deres, sier John Arne Riise.

John Arne Riise begynner en karriere som fotballagent, mindre enn åtte måneder etter at 37-åringen annonserte at han la opp som fotballspiller.

Det forteller Riise selv på Twitter på søndag.

- Jeg er stolt over å kunne fortelle at jeg nå er en fotballagent. Jeg har vært på begge sider av bordet, og ser frem til å hjelpe spillere med å oppnå sitt potensial og guide dem gjennom karrierene deres, skriver mannen med 110 A-landskamper for Norge på Twitter.

Les også: John Arne Riise saksøkt og politianmeldt etter å ha tømt konto for 483.000 kroner

I Twitter-meldingen avslører han at han skal jobbe med agentselskapet Global Finest Athletes.

Agentselskapet jobber, ifølge deres egne Facebook-sider, med både toppspillere og unge talenter.

I mars i år bekreftet Riise at han la opp som fotballspiller, etter å ha spilt høstsesongen i 2016 for det indiske laget Chennaiyin. Før det hadde han 13. juni 2016 for første gang annonsert at han la skoene på hylla, etter et opphold i Aalesund i norsk eliteserie med varierende suksess.

Riise er den herrespilleren i Norge med flest landskamper, 110, og han har også vunnet Champions League med Liverpool, og spilt for klubber som Monaco, Fulham, Roma og moderklubben Aalesund.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere