RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise er i Roma

Foto: Knut Falch/Scanpix
Sist oppdatert:
John Arne Riise er ankommet Roma for å forhandle om sin personlige kontrakt med AS Roma.

I henhold til Romas egen hjemmeside, så er det kun en legesjekk – samt Riises personlige kontrakt som gjenstår før handelen er i boks.

Riises rådgiver Jan Kvalheim bekrefter overfor TV 2 Sporten onsdag formiddag at venstrebacken er på plass i Roma for å forhandle om sin personlige kontrakt.

- Jeg kan bekrefte at John Arne nå er i Roma for å gjennomføre den medisinske testen og for de siste forhandlingene om sin personlige kontrakt sammen med sin agent Struan Marshall, forteller Kvalheim.

Det meste tyder derfor på at John Arne Riise er Romaspiller i løpet av dagen. Han er tilbudt en fireårskontrakt, til en verdi av rundt 14 millioner kroner per år. Roma må i tillegg betale Liverpool om lag 50 millioner kroner for nordmannen, litt avhenging av antall spilte kamper i Roma-trøya.

- Alt ser ut til å gå i orden. John Arne var lenge smigret over at en storklubb som Roma viste interesse, og er glad for at det ender opp med kontrakt. Han har en god følelse og føler overgangen som riktig, sier Kvalheim videre.

Her får du flere fotballnyheter

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere