RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (SCANPIX)

Riise håper å spille kvartfinalen

Sist oppdatert:
John Arne Riise spilte hele kampen da Liverpool og Arsenal nok en gang spilte 1-1 på Emirates. Nå håper han å få være med i returoppgjøret i mesterligaen.

Oslo (ANB): Riise har slitt benken i mange kamper denne sesongen, og har signalisert at han åpner for et klubbytte.

Lørdag fikk han tillit av Rafael Benitez mot Arsenal, og sunnmøringen håper det var en god søknad foran tirsdagens kamp på Anfield Road.

– Jeg håper å få sjansen også på tirsdag, sier Riise til Canal+.

– Jeg venter på sjansen min her i Liverpool, og i dag synes jeg selv jeg gjorde en god jobb, forklarer han.

– Helt åpent
Liverpool klarte 1-1 på Emirates i den første kvartfinalekampen i mesterligaen onsdag. Riise mener det er helt åpent foran returoppgjøret i Liverpool.

– Det er 50/50 hvem som vinner. Men Arsenal må frem og score. Vi skal vinne den kampen, sier Riise bestemt.

Liverpool sparte mange av de beste spillerne lørdag med tanke på mesterligaoppgjøret.

– Vi ville ha med oss poeng herfra for å sikre fjerdeplassen i ligaen, og samtidig spare krefter til tirsdagens kamp. Det synes jeg vi gjennomførte godt, sier lørdagens venstrekant.

Det var Peter Crouch som etter 42 minutter sendte Liverpool i føringen. Yossi Benayoun fikk kontroll på et langt utspill fra José Manuel Reina, og spilte til Crouch. Den langbeinte satte ballen vakkert i mål.

Ti minutter etter sidebytte utlignet Arsenal. Francesc Fabregas la inn et frispark fra venstre. Danske Nicklas Bendtner raget høyest i feltet, og headet inn 1-1.

– Arsenal er ute av gullkampen nå, sier Riise. Arsenal ligger fem poeng bak serieleder Manchester United, som først spiller søndag.

Chelsea følger
Chelsea har ikke tenkt å la United ta noe hvileskjær på toppen av tabellen. Lørdag vant de 2-0 borte mot Manchester City, og London-laget er med det bare to poeng bak serielederen. Men United har også en kamp til gode på Chelsea. Søndag møter Cristiano Ronaldo og co. Middlesbrough på bortebane.

Chelsea fikk god hjelp av Manchester City i kampen serietoeren var nødt til å vinne. Richard Dunne skled et innlegg fra Nicolas Anelka i eget nett allerede etter seks minutter spill.

Salomon Kalou avgjorde kampen etter 53 minutter. Etter flott samspill med Michael Essien, kom Kalou seg gjennom forsvaret, rundet keeper og satte ballen i tomt mål.

(ANB)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere