*Nettavisen* Sport.

Riise herjet i debuten

FLOTT DEBUT: John Arne Riise spilte sin første kamp for APOEL og slo til med to målgivende pasninger. Foto: Josep Lago (AFP / NTB scanpix)

To målgivende for 33-åringen.

20.09.14 22:30

John Arne Riise fikk sin første kamp for sin nye klubb APOEL Nicosia lørdag.

I bortemøtet med Ayia Napa slo nordmannen til med to målgivende pasninger i det som til slutt endte med 3-1-seier til gjestene.

På sin Facebook-profil skriver Riise at han er storfornøyd med seieren, og at APOEL måtte spille med ti mann i over en omgang.

John Arne Riise ble klar for den kypriotiske klubben på overgangsvinduets siste dag, og han var da klar på at han var klar for et nytt eventyr.

- Jeg er godt fornøyd. Det er ny kultur og nye muligheter. Champions League-eventyret skal bli helt rått, sa en fornøyd John Arne Riise til Betsson-bloggen.

Neste kamp for Riise og APOEL er på onsdag mot åttendeplasserte Anorthosis.

I Champions League startet det med et bortetap mot Barcelona, uten Riise på banen. I tillegg venter kamper mot Ajax og PSG i Europas gjeveste selskap.

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.