RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Riise intervjuet kjendiser

Sist oppdatert:
John Arne Riise ville finne ut hva norske kjendieser mente om Drillo.

Oslo (ANB): John Arne Riise har ingen planer om å legge fotballstøvlene på hylla, men kanskje har Roma-proffen likevel begynt å tenke på livet etter karrieren. Og kanskje har sunnmøringen en gryende journalist i magen?

I forbindelse med kveldens privatlandskamp mot Kroatia, har i hvert fall 26-åringen gjort sitt for å ta tempen på Drillo-feberen som i øyeblikket herjer landet. På sin egen nettblogg har Riise intervjuet en rekke kjendiser om deres forhold til den norske landslagssjefen.

Sharif og Støre
Både dekk-kongen Tommy Sharif, utenriksminister Jonas Gahr Støre og komiker Bård Tufte Johansen har røpet hva de synes om suksesstreneren – og hvilken Drillo-opplevelse som sitter aller sterkest i minnet.

Ikke overraskende hagler lovordene om landslagssjefen. Nevnte Tommy Sharif er blant dem som går lengst.

- Drillo er en fantastisk person. Jeg skulle ønske han stilte som statsministerkandidat neste gang. Da vinner han valget, svarer dekk-kongen på Riises spørsmål.

Bård Tufte Johansen har også sin klare mening:

- Mitt inntrykk av Drillo er at han må ha en egen evne til å gjøre fotball, som ofte fremstår som litt tilfeldig og rotete, til noe enkelt og ryddig. Ja, og så har jeg et inntrykk av at han lukter tåfis pga de støvlene, sier han.

- Fotballens Einstein
- Jeg syns Drillo er fotballens svar på Einstein og digger at en raring knuser alle, sier komiker og programleder Tommy Steine.

Hva som er det beste minnet med dagens norske landslagssjef, er det stor enighet om blant kjendisene som er spurt: VM-seieren over Brasil i Marseille for 12 år siden.

- Veldig mange gode ord her altså om en fantastisk trener og et herlig menneske, og vi får se i kveld om han leder oss til en ny seier, konkluderer John Arne Riise selv. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere