Gå til sidens hovedinnhold

Riise: - Jeg er klar for kamp

Landslagsstjernen har friskmeldt seg selv.

Da Norge slo Island i forrige uke satt John Arne Riise på tribunen på grunn av skade, men til oppgjøret mot Danmark tirsdag håper backen å være tilbake.

Med seier mot danskene i Parken vil det norske laget være sikret en playoffplass i kvalifiseringen til EM i Polen og Ukraina.

- Han spiller sannsynligvis, men vi tar ingen avgjørelse før i morgen. Han har sett bra ut på trening, sier landslagssjef Egil Olsen til TV 2 om Riise.

- Vi må holde ham litt igjen. Han strutter av overskudd og humør, så han er viktig for miljøet, sier den norske treneren.

- Jeg er spilleklar
Den norske landslagssjefen avviser imidlertid at han ønsker å holde hvorvidt Riise spiller eller ikke hemmelig for danskene fram mot kampstart tirsdag.

Riise selv mener også han er klar for oppgjøret og venter nå bare på klarsignal til å spille. Backen avfeier også at han er for overivrig.

- Jeg er såpass rutinert at jeg vet hvor jeg skal legge meg energimessig. Jeg har lyst til å spille kamp, og jeg har lyst til å hjelpe Norge til sluttspillet. Det er mitt hovedfokus nå, sier Riise til TV 2.

- Sånn som kroppen er, så ser det bra ut. Jeg mener at jeg er spilleklar i morgen, forteller backen til VG Nett.

- Vet hva jeg står for
Mandag morgen slo den danske avisen B.T. stort opp at danskenes landslagssjef, Morten Olsen, mener Riise er Norges svakeste ledd.

Dette er selvfølgelig ikke Fulham-proffen enig i, og håper han kan motbevise den danske trenerens påstand allerede tirsdag.

- Jeg har fått med meg det der. Men hva Morten Olsen mener er totalt uinteressant for meg. Jeg vet hva jeg står for, sier Ålesund-gutten.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg