Riise kan bli dobbeltmester

KAN VINNE TITLER: John Arne Riise kan bli dobbeltmester.

KAN VINNE TITLER: John Arne Riise kan bli dobbeltmester. Foto: Yiannis Kourtoglou (Afp / NTB scanpix)

Nordmannen kan avslutte sesongen på fantastisk måte.

19.05.15 09:59

John Arne Riise kan i løpet av fire dager ta både ligagull og cupgull med APOEL Nikosia.

Den kypriotiske fotballsesongen er inne i en avgjørende uke. Onsdag er det klart for cupfinale på GSZ Stadium i Larnaka. Der møtes APOEL Nikosia og AEL Limassol.

John Arne Riise og lagkameratene i Nikosia må finne seg i å være klare favoritter. Mens APOEL topper den kypriotiske toppserien, ligger AEL Limassol helt nede på åttendeplass.

- Det blir en veldig tøff kamp, men spiller så godt som vi vet vi kan, har vi en god sjanse til å vinne, skriver Riise på sin egen blogg.

Bra ser det også ut i ligaen for Riises lag. APOEL har tre poengs forsprang til AEK Larnaka foran siste serieomgang. Den spilles kommende helg. Der skal Riise og co. møte femteplasserte Ermis Aradippou på bortebane. Gullrivalen fra Larnaka avslutter hjemme mot tabellsekser Anorthosis Famagusta.

- Vi trenger kun uavgjort i den siste kampen, men jeg kan garantere at vi går hundre prosent for seier, melder Riise.

34-åringen legger ikke skjul på at han gleder seg til fire begivenhetsrike dager som potensielt kan gjøre ham ti dobbeltmester.

- Normalt sett burde jeg være sliten etter en lang sesong, men når du kjemper for titler, skjer det noe med energinivået, sier han.

- Det går ikke alltid vår vei, men vi vet alle sammen at vi har en stor sjanse til å vinne «the double», tilføyer sunnmøringen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.