Riise klandrer foreldre for mobbing

TAR ET OPPGJØR MED MOBBERNE: John Arne Riise har skrevet et langt innlegg om mobbing på sin egen blogg.

TAR ET OPPGJØR MED MOBBERNE: John Arne Riise har skrevet et langt innlegg om mobbing på sin egen blogg. Foto: Yiannis Kourtoglou (Afp)

John Arne Riise tar et oppgjør med mobberne.

03.04.15 21:58

Den tidligere norske landslagspilleren John Arne Riise (34) tar i et lengre innlegg på sin egen blogg et oppgjør med mobbere.

I kommentaren klandrer han blant annet foreldre for at barn mobber hverandre.

- Jeg mener det er vi som foreldre som har ansvaret. Det er vi som er voksne og har ansvar for å lære våre barn hvordan de skal oppføre seg og respektere andre barn, skriver 34-åringen.

Fotballproffen har lenge vært aktiv i debatten om mobbing og skriver i innlegget mye om egne erfaringer fra da han var liten.

- Jeg ble mobbet mye da jeg var yngre. Jeg ønsker ikke at noen skal gå gjennom det jeg gjorde. Det verste var å være på skolen. Uansett hva jeg gjorde, var det alltid noen som fikk meg til å føle meg redd eller dårlig, forteller Riise.

Han forklarer videre at han brukte mobbingen som motivasjon til å bli en bedre fotballspiller.

Nå oppfordrer han andre som har det vanskelig til å tenke på samme måte.

- Til alle barn som blir mobbet: Ha troen på dere selv. Ingen kan stoppe dere bortsett fra dere selv. Finn noe dere liker å gjøre og kjør på, skriver Riise som sier han vil fortsette kampen mot mobberne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.