RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Riise med nytt håp om norsk fotballeventyr

VIL VENDE HJEMOVER: John Arne Riise spiller i disse dager i indisk fotball, men håper å komme til Tippeligaen på sikt. Her fra november i fjor under tida i kypriotiske APOEL.
VIL VENDE HJEMOVER: John Arne Riise spiller i disse dager i indisk fotball, men håper å komme til Tippeligaen på sikt. Her fra november i fjor under tida i kypriotiske APOEL. Foto: Yiannis Kourtoglou (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Aalesund åpne for å hente hjem den tidligere landslagsstjernen.

John Arne Riise har skrevet ny kontrakt med bettingselskapet han er tilknyttet for 2016 og 2017. Avtalen åpner opp for spill i eliteserien i Norge til våren.

Riise er for tiden tilknyttet den indiske klubben Dehli Dynamos.

I Betsson er det liten forståelse for at spill i eliteserien ikke lar seg kombinere med jobb i selskapet deres på grunn av norsk idretts tilknytning til Norsk Tipping, men de har likevel kommet Riise i møte i hans ønsker.

Åpning

- I våre kontraktsamtaler med John Arne har han igjen uttrykt sterkt ønske om å spille i Tippeligaen. I Betsson ønsker vi å hjelpe våre ambassadører, og derfor har vi i den nye kontrakten gitt John Arne Riise muligheten til å pause fra avtalen en periode i 2016 og 2017 for spill i Norge, sier PR-manager Mikael Mellquist i spillselskapet.

Det betyr at Dehli Dynamo-spilleren har en mulighet til å spille vårsesongen 2016 og 2017 i Norge.

- Jeg er utrolig takknemlig og glad for at Betsson brakte opp denne løsningen. Det gir meg muligheten til et lite fotballeventyr hjemme i Norge også, sier John Arne Riise, som forlot norsk fotball veldig tidlig for å bli utenlandsproff i Monaco. Han har derfor aldri spilt i norsk eliteserie.

Hvor mye Riise tjener på avtalen med spillselskapet vil ikke Betsson si noe om.

- Utover klausulen om spill i Tippeligaen, så kommenterer vi ikke innholdet i avtalen, sier Mellquist til Nettavisen.

Positiv

Det kan det bli en endring på. I Aalesund er de positive. Der spiller også lillebror Bjørn Helge.

- Vi har sagt at vi er positive til en eventuell gjenforening mellom Bjørn Helge og John Arne. Men først og fremst må vi sette oss ned med sistnevnte for å se på mulighetene, sier Hoff til Sporten.com.

Han forteller at det har vært hyppig kontakt mellom partene den siste tiden.

- Etter at vi signerte Bjørn Helge Riise tidligere i sommer har det vært en god del kontakt mellom oss og John Arne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere