Riise mister PSG-møte

FORTVILER: John Arne Riise var skuffet da PSG avgjorde det første møtet i sluttminuttene. Nå fortviler han over en skade som holder ham på sidelinjen i returkampen.

FORTVILER: John Arne Riise var skuffet da PSG avgjorde det første møtet i sluttminuttene. Nå fortviler han over en skade som holder ham på sidelinjen i returkampen. Foto: Yiannis Kourtoglou (Afp)

- Det er veldig frustrerende.

04.11.14 15:58

En ankelskade tvinger John Arne Riise til å stå over onsdagens mesterligakamp mot Paris St. Germain.

Riises APOEL Nikosia trenger sårt en seier for å tenne håpet om avansement i mesterligaen. Den jobben må lagkameratene i så fall gjøre uten nordmannens bidrag.

- Veldig frustrerende å gå glipp av storkampen mot PSG i morgen. Fikk et slag og en vridning i ankelen i den forrige kampen. De gode nyhetene er at jeg er klar søndag, skriver Riise på sin Instagram-konto.

Riises APOEL er serieleder i den kypriotiske ligaen etter åtte serierunder. Så langt har hovedstadslaget gitt bort bare to poeng. Søndag er Doxa Katokopia motstander hjemme i Nikosia.

Zlatan Ibrahimovic kan som ventet ikke spille onsdagens mesterligakamp mellom Paris St. Germain og APOEL Nikosia.

Den svenske stjernespilleren er fortsatt ikke helt restituert etter sin brysomme hælskade. Tirsdag bekreftet samtidig PSG-manager Laurent Blanc at svensken nærmer seg et comeback med stormskritt.

- Dersom han slipper de ubehagelige smertene kan han være tilbake og spille svært raskt, sa Blanc ifølge nyhetsbyrået AFP.

Ibrahimovic har ikke spilt fotball siden 21. september.

- Han trenger kamptrening og har ikke trent med ball, men fysisk har han ikke mistet mye, sa Blanc.

Han håper å ha sin svenske storscorer klar til kommende helgs storkamp i den franske ligaen mot serieleder Marseille.

PSG er så langt ubeseiret i mesterligaen med to seirer og én uavgjort. Skulle det bli seier mot John Arne Riises APOEL onsdag, samtidig som Ajax ikke slår Barcelona, er plassen i cupspillet sikret.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.