RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: OLIVIER MORIN (Afp)

Riise mot comeback neste uke

Sist oppdatert:
Allerede neste helg kan hjernerystede John Arne Riise være tilbake på banen.

Smellen John Arne Riise fikk da han skallet med Espen Ruud på landslagstrening før Portugal-kampen forrige uke var alvorlig, og det ble fryktet at venstrebacken ville miste mer enn en måned med fotball.

Nå kan det ligge an til comeback allerede om en drøy uke.

- Jeg drar tilbake til Roma på søndag og jeg gleder meg til å møte lagkameratene. Jeg savner fotball, sier Riise til LaRoma24.it.

Inter neste helg
Ifølge det italienske nettstedet kommer han ikke til å spille helgens kamp i Serie A mot Bologna, men det er håp om at han kan spille midtukekampen mot Brescia 22. september.

- Så langt ser alt med John Arne veldig bra ut. Jeg kan ikke lenger utelukke at han kan være i full trening igjen neste uke, sier landslagslege Thor Einar Andersen, som har fulgt opp Riise etter skaden, til VG.

Det er bare en uke til Riise fyller 30 år, og dagen etter spiller Roma mot Inter. Den kampen tror Andersen at Riise kan rekke.

- Jeg vil ikke utelukke noe nå, sier Andersen til VG.

Løpt og syklet
Denne uken har Riise løpt og syklet uten å få tegn på tilbakeslag etter den alvorlige hjernerystelsen.

Mens han har vært hjemme i Norge og hvilt etter skaden, har Riise måttet følge et Roma som har underprestert i forhold til forventningene.

I Serie A er det blitt én uavgjort og ett tap så langt denne sesongen, og i Mesterligaen ble det tap for Bayern München denne uken.

- Til tross for tapet mot Bayern München har guttene vist at årets Roma har forbedret seg fra forrige sesong. Så jeg er sikker på at laget snart kan begynne å vinne igjen, sier Riise til LaRoma24.it.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere