RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UENIGE: John Arne Riise (t.v) og Claus Lundekvam har forskjellige versjoner av hva som foregikk under landslagssamlinger på starten av 2000-tallet.
UENIGE: John Arne Riise (t.v) og Claus Lundekvam har forskjellige versjoner av hva som foregikk under landslagssamlinger på starten av 2000-tallet. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Riise og Lundekvam i sexkrangel, nå skal begge være Senkveld-gjester

Sist oppdatert:
Fotballprofilene skal delta på samme TV-program.

- Jeg kan bekrefte at Claus Lundekvam, John Arne Riise og Louise Angelica Riise skal være gjester hos oss, sier ansvarlig i Senkveld, Anne Martha Leidland, til Nettavisen.

Det skjer altså kort tid etter at Lundekvam, i sin nye bok, beskylder Riise for å ha hatt med seg flerfoldige antall jenter på hotellrommet under samlinger med det norske fotballandslaget.

Riise avfeier beskyldningene som tull.

LES OGSÅ: Riise etter Lundekvam-beskyldninger: - Bare tull

- Visste dere om innholdet i boken da dere booket gjestene, Leidland?

- Det kan jeg ikke svare på nå, sier Leidland.

GIR UT BOK: Claus Lundekvam.

- Tenkte dere at det kan bli konflikt mellom dem med påstandene som er fremmet av Lundekvam mot Riise i boken?

- Jeg vet ikke hvilken dialog redaksjonen har hatt på dette, men det kan jeg komme tilbake til, avslutter Lidland

- Invitert uavhengig av hverandre

Når hun kontakter Nettavisen igjen kort tid senere, skriver hun følgende i en sms:

- John Arne Riise og Claus Lundekvam er invitert til Senkveld uavhengig av hverandre. Riise er aktuell med en ny dokumentar og har signert for ny klubb. Lundekvam er i disse dager aktuell med en ny bok. Utover dette kommenterer vi ikke redaksjonelle avgjørelser, skriver Lidland.

Senkveld sendes fredag kveld klokken 22.15 på TV 2, og det er foreløpig usikkert om Lundekvam og Riise skal være gjester samtidig i programmet.

Hevder Lundekvam lyver

Lundekvam kommer med en rekke avsløringer i sin nye bok «En kamp til». I boken skriver han blant annet at John Arne Riise og John Carew hadde konkurranse om hvem som har best draget på damer.

Den tidligere Southampton-stjernen hevder at Riise fikk en rekke damebesøk på sitt hotellrom i forbindelse med landslagssamlinger.

«I årevis har de hatt en pågående konkurranse seg imellom, om hvem som har det største imaget, ofte dreier det seg om damer, om hvem som har mest draget – John Arne er verst, innimellom ser vi tre eller fire komme og gå i løpet av en dag, som kommer innom hotellet og drar igjen en time senere», skriver blant annet Lundekvam.

Påstandene har fått Riise til å reagere, og torsdag la den tidligere landslagsbacken ut en lenger innlegg på sin Facebook-side, hvor han mener at Lundekvams påstander er «bare tull».

«Tydeligvis kan man skrive det man vil i en bok. Ifølge Claus så kranglet Carew og jeg på landslaget om å ha flest damer under samling. Selvsagt tull. Jeg hadde ifølge Claus 3-4 damer på rommet på en dag, under samling! Bare tull! Du fikk jo så vidt med deg når det var møter, treninger og lignende. Så dette tar jeg med et smil», skriver Riise.

SKAPER OVERSKRIFTER: Claus Lundekvam.

- Sexkjøp skjedde på alle turer

Det er imidlertid ikke bare den tidligere Liverpool-profilen som blir nevnt i Lundekvams nye bok.

I tillegg til historier fra hans tid på landslaget, forteller 42-åringen også om en rekke hendelser som har funnet sted både på og utenfor banen i tiden hans i Brann og i Southampton.

Lundekvam snakker mye om sine rusproblemer, men noe av det mest oppsiktsvekkende er hans påstander om at han og flere lagkamerater har kjøpt sex.

«Det skjedde på så godt som alle turer, med landslaget, med Brann, med Southampton, og jeg var langt ifra alene om det. 25 unge gutter pluss trenere, støtteapparat og diverse mennesker fra administrasjonen – alle skjønner jo hvor ferden går etter at siste kamp på La Manga er spilt. Casino, strippeklubb, bordell. Og alkohol, elver av alkohol», skriver han.

Boken kommer i salgt i butikkene fredag 28. august.


Her kan du se en fersk episode av Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere