*Nettavisen* Sport.

Riise og Roma stengt inne av eieren

Foto: DAVIDE ELIAS (EPA)

Ja, du leser riktig!

28.04.09 08:34

Romas president Rosella Sensi har låst spillere og trenere i klubben inne på treningsanlegget på ubestemt tid.

- Laget kan forbli samlet helt til ligaen er slutt, for vi har behov for viktige svar, både for nåtiden og fremtiden, skriver den kvinnelige presidenten på klubbens nettside.

John Arne Riise og lagkameratene hans tapte 1-4 for Fiorentina i helgen, og ligger seks poeng bak Champions League-plass fem serierunder før slutt i Serie A.

Siste seriekamp spilles 31. mai. I verste fall blir spillerne nødt til å bo på treningsanlegget fram til da.

- John Arne kan ikke kommentere klubbens situasjon nå. Han må forholde seg til klubben i forhold til media, skriver Riises rådgiver Jan Kvalheim i en tekstmelding til Nettavisen.

Rosella Sensi forstår at skadeproblemene har ødelagt mye for klubben denne sesongen, men irriterer seg samtidig over klubbens tolv røde kort.

- Utvisingene har alltid kommet i tilfeller som har gjort det umulig for oss å komme tilbake når vi har havnet under. Det interesserer meg ikke å snakke om Champions League eller uefacupen. Jeg etterlyser og forventer engasjement, profesjonalitet og verdighet overfor fansen, som kom til Firenze i hopetall, selv på en kveld som denne, skrev Sensi etter tapet for Fiorentina.

Rosella Sensi er kjent som en tøff negl. Hun overtok i praksis klubben som 32-åring i 2004, da faren - Franco Sensi - ble syk, og ble formelt klubbens president da han døde i 2008.

Annonse: Vinn drømmetur til Old Trafford og møt Anderson!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag